A gyógybeöntés Abc-je

A gyógybeöntés Abc-je
Megjelenés: 2006
Terjedelem: 35
Állapot: Antikvár, újszerű
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 2859

A könyv tartalmáról

A gyógybeöntés Abc-je
A Gyógybeöntés ABC-je című füzet a Gerson terápát végző páciensek számára készült a terápia során alkalmazott kávébeöntésekkel kapcsolatos tények, hiedelmek, gyakorlati tudnivalók tisztázására.
A könyv a londoni székhelyű, Gerson terápiát végzőket támogató csoport évtizedes gyakorlati alkalmazási tapasztalataira épül, de részletesen kitér a beöntés hatásának elméleti vonatkozásaira is. Kétségtelen, hogy a kávébeöntés a kombinált Gerson terápia legyszokatlanabb része, és gyakran ébreszt meglepetést és derűt azokban, akik soha nem próbálták ki. A kávébeöntés alapvető eredménye, hogy - bonyolult folyamatokon keresztül, klinikai kísérletekkel bizonyítottan - elősegíti a máj, s ezáltal az egész szervezet méregtelenedését. A betegek szempontjából a kávébeöntés alkalmazása csökkenti a depressziót, az általános idegfeszültséget, zavarodottságot, az allergiás tüneteket és a fájdalomérzést.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.