Asztrológia és szexualitás

Asztrológia és szexualitás
Szerző: Martin Schulman
Fordította: Szabó Anna Vilma
Megjelenés: 2007
ISBN: 9789638751430
Terjedelem: 203
Állapot: Antikvár
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 1166
Ár:
Ár:3,500 Ft

A könyv tartalmáról

Tartalomjegyzék
1.   Szexualitás és asztrológia

  • A szexualitás megértése
  • A szexuális funkció
  • A szexuális karma

2.  A házak: tapasztalásaink a polaritáson keresztül

  • Házak (I-XII. )

3.  Horoszkópok

  • Példahoroszkópok
  • Allegorikus történet

 
Boldogság, bánat és fájdalom, tudás, gyönyör, fejlődés és kiteljesedés - mindezt a szexualitás hozza el életünkbe!
Az élet óceánja hihetetlenül mély, mégis a hatalmas víz minden egyes cseppje magában hordozza annak teljességét. Szexualitásunkat szerelmeinkkel megélve, újabb vetületeit és színeit ismerhetjük meg ugyanannak a végtelen világnak. Intuitív módon áramolhatnak, kicserélődhetnek azok az információk, melyek pusztán szavak által kifejezhetetlenek. Rövid, gyönyörű pillanatokra, lépésről-lépesre fölfedheti magát előttünk a nagy misztérium. Az asztrológusok a szexualitást főként a Mars, a Vénusz, az Uránusz,
valamint a Plútó termékének tartják, és a 8-as ház működésével azonosítják. Tudnunk kell azonban, hogy minden bolygó hatással van a szülött szexuális életére. Tudna-e bárki megosztani vagy akár felismerni egy erotikus gondolatot Merkúr nélkül? Képes lenne bárki is elképzelni egy festőien érzéki látványt a Neptunusz nélkül? Ha a szexualitás asztrológiáját csupán néhány fontos bolygón keresztül szemlélnénk, túlságosan leegyszerűsítenénk a harmonikus testi szerelem, a vágy derűs üzenetét. A szexualitás a testi-fizikai szinten megtapasztalható szeretet legfelsőbb formája. Megnyitja lényünk különböző tudat központjait, érzékennyé és sebezhetővé tesz másokkal szemben. Az asztrológia által jelzett, megoldandó életfeladatok közül az egyik legnehezebbet jelenti, mert ez az utolsó dolog, amivel meg kell tanulnunk bánni, mielőtt valóban spirituális lényekké válnánk.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.